Portfolio

CMCR Community

YoungSocials is lid van CMCR! Een jonge, energieke community vol met ondernemers binnen de marketing en visuele communicatie. Dit project is een initiatief vanuit Studio Radium. 

Beurskens Schoenmode

Beurskens Schoenmode is een bekende naam in Limburg als het gaat om dames- en herenschoenen. Het familiebedrijf onderscheidt zich door de trendy collecties met bekende merken en de grote en kleine maten die ze aanbieden. De winkel gelegen op de Markt in Beek wordt door YoungSocials geholpen op het gebied van Social Advertising en de content voor de nieuwsbrief. Hierbij ligt de focus op het verhogen van de omzet uit de webshop en het uitlichten van nieuwe collecties.

Wolf Premium Spirits

“Gedistilleerd onder het licht van de volle maan.” Wolf Premium Spirits is een lokale drankenproducent met een prijswinnende Premium Gin en een overheerlijke rum in hun assortiment. Hoewel het begonnen is als een hobby en passie, is het merk nu uitgegroeid tot een bekende speler die steeds meer voet krijgt in de Belgische en Nederlandse markt. Om deze groei door te zetten is YoungSocials gevraagd om de promotie via social media en social advertising te verzorgen. 

Beek Bloeit

In Beek is het dagelijkse leven bijzonder. Hier, in het bloeiende hart van Zuid-Limburg, komt alles samen. Hoogwaardige winkels die wachten om ontdekt te worden. Heerlijke restaurants die je smaakpapillen verwennen. En dan zijn er nog de vele dienstverleners die het hele centrum bij elkaar brengen. Om het centrum van Beek te promoten is YoungSocials ingeschakeld voor de online communicatie via website en social media. 

Miss Communications

Miss Communications

Als klein meisje was Simone Bours altijd creatief bezig en het is dan ook niet gek dat ze nu werkt als Marketeer voor diverse grote bedrijven en instanties. Door haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, is ze in staat om ijzersterke marketingcampagnes te creëren om bedrijven, projecten of evenementen zo goed mogelijk te positioneren. YoungSocials ondersteunt Miss Communications op operationeel vlak bij de werkzaamheden voor haar klanten. 

Mickey Brown's

Mickey Brown's Coffee

Mickey Brown’s houdt van goede koffie. Al hun koffies zijn organisch en Fairtrade, zodat je van elke slok kan genieten. Ze hebben een passie voor pure en nieuwe smaken die je kan vinden in alle zelfgemaakte recepten. Deze koffiezaak in Maastricht is dan ook een echte ‘must-visit’. YoungSocials beheert voor Mickey Brown’s de social media en creëert nieuwe content middels fotografie.  

Odille Bongaerts Leefstijlcoaching

Ervaar jij disbalans of wil jij veranderen op het gebied van leefstijl gerelateerde onderwerpen zoals voeding, beweging, gedragsverandering, verslaving, zingeving, relaties, slaap, stress of mindfulness, dan ben je bij Odille op de juiste plek. Als BLCN-leefstijcoach zoekt ze graag de verbinding op met haar klanten. Om haar hierbij te helpen heeft ze YoungSocials benaderd voor het oppakken van de gehele marketing. Na het opstellen van een marketingplan zijn we samen aan de slag gegaan met haar website, social media en drukwerk. 

Anne Coaching & Therapie

Soms loop je tegen drempels aan waardoor je je uit balans voelt of even niet meer weet hoe je verder moet. Of je vindt het lastig om met bepaalde situaties privé of in je werk om te gaan. Anne coaching en therapie ondersteunt je hierbij en helpt je om bewuster en krachtiger in het leven te staan. Om haar diensten te promoten is YoungSocials gevraagd voor een marketingstrategie op te stellen en deze vervolgens ook uit te voeren middels websitebeheer, social media en drukwerk. 

Thriathlon Stein

De triathlon van Stein behoort tot de oudste van Nederland. Dwars door het Limburgse heuvellandschap. Je zwemt op de ‘ kop’  van de haven van Stein, fietst de Slingerberg op in het pittoreske Geulle en rent tot slot door het gezellige Stein richting de finish. Voor de promotie van het evenement en het werven van deelnemers en vrijwilligers is YoungSocials ingeschakeld. Met behulp van drukwerk, wegpromotie, social media, website communicatie en social media advertenties kun je niet meer om dit topsport evenement heen.

AAB-Inflight

Wanneer je ooit hebt gegeten in een vliegtuig, is de kans best groot dat deze producten geproduceerd zijn door AAB-Inflight. Deze grote speler in de vliegtuigvoedsel-branche is gelegen bij Maastricht-Aachen Airport en heeft samenwerkingen met enkele zeer bekende vliegtuigmaatschappijen. AAB-Inflight kent een klein, maar zeer doelgericht netwerk op LinkedIn en om deze groep te bereiken verzorgt YoungSocials de content. 

Lacroix Creatieve Communicatie

Jong, zorgvuldig, betrokken en een tikkeltje eigenzinnig. Zo kun je Lacroix Creatieve Communicatie het beste omschrijven. Het innovatieve ontwerpbureau brengt een bedrijf, vereniging of evenement visueel helemaal tot leven in een uniek design. YoungSocials heeft het ontwerpbureau geholpen via een online analyse van de sociale kanalen. Tevens is YoungSocials gevraagd om te ondersteunen op het gebied van sociale media en social advertising bij enkele klanten van Lacroix Creatieve Communicatie.

Foodchurch Maastricht

Foodchurch Maastricht

Foodchurch is een foodhall in hartje Maastricht waar men kan genieten van de lekkerste gerechten van over de hele wereld. Van een Italiaanse pizza of Japanse sushi tot de Molukse keuken en zomerse cocktails. Het draait allemaal om beleving en je zenuwen worden echt geprikkeld in de oude kerk waarin de Foodchurch zich gevestigd heeft. YoungSocials is verantwoordelijk voor de online communicatie via Facebook en Instagram. 

RTV Parkstad

RTV Parkstad is het radio- en TV-station voor Parkstad Limburg en omstreken. Ze zenden 24 uur per dag en 7 dagen per week programma’s uit op radio en televisie om je een vrolijke dag te bezorgen. YoungSocials voorziet de social media van RTV Parkstad van entertainende content. 

Geïnteresseerd in onze diensten?