Portfolio

Media INN

YoungSocials is lid van de Media INN community! Zij vinden dat visuele kracht de wereld in beweging brengt en binnen de community zitten dan ook veel eensgezinde ondernemers die gespecialiseerd zijn in visuele media. Het is top om met andere ondernemers leuke projecten te mogen uitvoeren en steeds te leren van elkaar. Voor diverse klanten van Media INN mag YoungSocials dan ook bijstaan op het gebied van social media en social advertising.

Beurskens Schoenmode

Beurskens Schoenmode is een bekende naam in Limburg als het gaat om dames- en herenschoenen. Het familiebedrijf onderscheidt zich door de trendy collecties met bekende merken en de grote en kleine maten die ze aanbieden. De winkel gelegen op de Markt in Beek wordt door YoungSocials geholpen op het gebied van Social Advertising en de content voor de nieuwsbrief. Hierbij ligt de focus op het verhogen van de omzet uit de webshop en het uitlichten van nieuwe collecties.

Miss Communications

Miss Communications

Als klein meisje was Simone Bours altijd creatief bezig en het is dan ook niet gek dat ze nu werkt als Marketeer voor diverse grote bedrijven en instanties. Door haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, is ze in staat om ijzersterke marketingcampagnes te creëren om bedrijven, projecten of evenementen zo goed mogelijk te positioneren. YoungSocials ondersteunt Miss Communications op operationeel vlak bij de werkzaamheden voor haar klanten. 

Lacroix Creatieve Communicatie

Jong, zorgvuldig, betrokken en een tikkeltje eigenzinnig. Zo kun je Lacroix Creatieve Communicatie het beste omschrijven. Het innovatieve ontwerpbureau brengt een bedrijf, vereniging of evenement visueel helemaal tot leven in een uniek design. YoungSocials heeft het ontwerpbureau geholpen via een online analyse van de sociale kanalen. Tevens is YoungSocials gevraagd om te ondersteunen op het gebied van sociale media en social advertising bij enkele klanten van Lacroix Creatieve Communicatie.

Foodchurch Maastricht

Foodchurch Maastricht

Foodchurch is een foodhall in hartje Maastricht waar men kan genieten van de lekkerste gerechten van over de hele wereld. Van een Italiaanse pizza of Japanse sushi tot de Molukse keuken en zomerse cocktails. Het draait allemaal om beleving en je zenuwen worden echt geprikkeld in de oude kerk waarin de Foodchurch zich gevestigd heeft. YoungSocials is verantwoordelijk voor de online communicatie via Facebook en Instagram. 

Mickey Brown's

Mickey Brown's Coffee

Mickey Brown’s houdt van goede koffie. Al hun koffies zijn organisch en Fairtrade, zodat je van elke slok kan genieten. Ze hebben een passie voor pure en nieuwe smaken die je kan vinden in alle zelfgemaakte recepten. Deze koffiezaak in Maastricht is dan ook een echte ‘must-visit’. YoungSocials beheert voor Mickey Brown’s de social media en creëert nieuwe content middels fotografie.  

Creamy Concepts

Creamy Concepts is een full-service Branding Acency in Sittard die spraakmakende merken bouwt. Ze werken vanuit een krachtig concept toe naar een doordachte beleving die jouw merk tot leven brengt. Ze leveren topkwaliteit op het gebied van strategie, branding, fotografie, web development, online communicatie en nog veel meer. YoungSocials heeft Creamy Concepts ondersteund met social media en social advertising voor haar klanten.

Vossen Communicatie & Advies

Vossen Advies & Communicatie is een ontwerpstudio voor creatieve communicatie. Uniek design en een persoonlijke benadering staan centraal en dit zie je terug in de stoere projecten. YoungSocials is gevraagd om Vossen Advies & Communicatie te ondersteunen bij het onderhouden van de social media en social advertising van klanten.

DeMarktwijzer

DeMarktwijzer is een online marketingbureau dat bedrijven ontzorgt op het gebied van sociale media en helpt deze optimaal te benutten. Vanuit de vestiging in Roermond hebben zij een groot klantenbestand weten op te bouwen en hierbij heeft YoungSocials ze tijdelijk ondersteunt met het onderhouden van de social media van klanten en het creëren van nieuwe content.

Geïnteresseerd in onze diensten?