Diensten

Marketing Planning & Strategie

Je begint natuurlijk niet zomaar met het plaatsen van berichten of het maken van een website zonder een goed plan. Anders schiet je elke keer mis in je communicatie. Waar zit jouw doelgroep? Wat spreekt ze aan? Hoe kan jij je onderscheiden van de rest? Welke boodschap moet ik uitdragen? Allemaal punten die in een diep marketingplan naar voren komen. Wij helpen je met het neerzetten van een deskundig plan en een duidelijke strategie, zodat jij zeker weet dat je goed voor de dag komt met jouw bedrijf of evenement. 

Social Media

In de afgelopen jaren is de kracht van social media enorm toegenomen en daarmee een zeer belangrijk communicatiemiddel voor bedrijven geworden. Helaas wordt het niet door iedereen even goed ingezet. Dit komt met name door het ontbreken van tijd en kennis bij ondernemers. Dat is jammer! Er is namelijk veel winst te halen wanneer je online ervoor zorgt dat je zichtbaar bent voor jouw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat er een duidelijke strategie is waardoor alle sociale kanalen van jouw bedrijf optimaal worden benut en dat jij er zo weinig mogelijk naar hoeft om te kijken.

Social Ads

Adverteren op social media is een krachtig middel! Veel ondernemers weten echter niet hoeveel er eigenlijk mogelijk is op het gebied van targeting, doelgroepen en content. Voor hen blijft het bij het klikken op de grote ‘promoten’ knop op Facebook, maar hoeveel nieuwe klanten worden daar uitgehaald? Geloof me… dat zijn er niet veel. Door te werken met een strategie, doelstellingen, retargeting en op maat gemaakte content, kun jij als ondernemer er veel meer uithalen. Je haalt nieuwe leads, afspraken en meer omzet binnen wanneer je goed omgaat met social advertising. Wij helpen je graag met het opzetten en uitvoeren van een strategie die jouw bedrijf online verder brengt.

Content Marketing

Klanten hebben baat bij relevante informatie als het gaat om jouw bedrijf. De zogenaamde content die je deelt met jouw klanten is dus heel belangrijk. Content die de klant echt helpt. Via het juiste kanaal, het juiste formaat en op het juiste moment… Het zorgt ervoor dat klanten geïnteresseerd worden in jouw onderneming en deze graag in de gaten willen houden. Wij helpen graag met het creëren van zulke content en hoe deze ingezet dient te worden.

Copywriting

Het is een veelgebruikte term: copywriting! Oftewel de kunst van het schrijven van overtuigende teksten. Hierbij betreft het niet altijd de inhoud, maar meer de randvoorwaarden. Een tekst kan nog zo grappig en goed zijn, maar dit wil niet zeggen dat je bereikt wat je ermee wil bereiken. Je moet kunnen overtuigen en precies de juiste stijl, toon en taalgebruik toepassen. Dit maakt het voor veel bedrijven dan ook erg lastig om, naast een goede tekst, ook datgene te bereiken wat ze voor ogen hebben. Dus wil jij een heel sterk verhaal vertellen aan jouw klanten? Laten we dan samen bespreken hoe we jouw boodschap gaan overbrengen!

SEO

Je hebt een website, maar hoe komt deze nu hoger in Google? Daarvoor heb je een goede kennis nodig van Search Engine Optimalization (SEO). Deze skill zorgt ervoor dat je zo hoog mogelijk komt te staan wanneer mensen zoeken in een zoekmachine. Wist je dat het ‘SEO-proof’ maken van je website geen promotiekosten met zich meebrengt? Een goede tekst met de juiste zoekwoorden en een gezonde website zorgen op de lange termijn voor meer bezoekers. Hiervoor is een grondige analyse nodig. Met SEO dragen wij graag bij aan het optimaliseren van jouw website en het vergroten van de bezoekersaantallen.

Trainingen / Online analyse

Het is ook mogelijk om een eenmalige basistraining te volgen op het gebied van social media of social advertising! Hierbij geven we op locatie een algemeen beeld van het juist inzetten van social media door bedrijven en hoe dit vertaald kan worden naar de situatie van jouw bedrijf. Denk aan het correct inzetten van hashtags, het maken van een goede planning en hoe jij zelf beter kan omgaan met jouw social advertising. Het is ook mogelijk om een online analyse aan te vragen, waarbij we kijken naar de online situatie van jouw bedrijf en waar de specifieke verbeterpunten liggen om nog verder te groeien. Natuurlijk gaan we dan ook dieper in op de uitvoering hiervan.

Overige diensten

Via een breed netwerk van andere regionale ondernemers, is het mogelijk om jouw bedrijf ook verder te helpen op andere gebieden van marketing & communicatie. Denk aan het ontwikkelen van een huisstijl of het bouwen van een nieuwe website. Ook hierbij adviseren en begeleiden we graag bij de benodigde stappen en de beste optie.

Een marketingbureau?

Heb jij zelf een marketing- of communicatiebureau en heb je hulp nodig bij een groot en/of uitdagend project? Of zoek jij gewoon iemand met kennis in online marketing om te helpen bij jouw klanten? Dan komen we natuurlijk graag met je in contact.

Geïnteresseerd in onze diensten?